10 هزار قاضی در کشور فعالیت می‌کنند
تاریخ : 18 اردیبهشت 1395

تنظیمات متن :
      رنگ پشت متن       سایز متن
   21
رئیس قوه قضاییه با اشاره به فعالیت ده هزار قاضی در کشور گفت: امسال برگزاری درس اخلاق برای قضات با استفاده از علما و مراجع تقلید در دستور کار قرار گرفته است که امیدواریم در این راستا اقدامات لازم انجام شود.

به گزارش فارس، آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی عصر امروز در دیدار با آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی که در دفتر این مرجع تقلید انجام شد،‌ وجود مراجع تقلیدی همانند آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی را نعمت الهی دانست و گفت: این مراجع علاوه بر دیدگاه‌های علمی و دینی خود عملکرد سیاسی مطلوبی داشته و در بسیاری از صحنه‌ها به روشن‌بینی مردم کمک کرده‌اند؛ آیت‌الله مکارم شیرازی توانسته علوم تفسیر را در میان مردم باب کند.

وی با بیان اینکه ریاست قوه قضاییه سختی‌های بسیاری دارد، مطرح کرد: قوه قضاییه در طول 6 سال، 6 هزار قاضی داشته اما با این وجود در برخی از شعبات دادگاه‌ها صدها پرونده در انتظار رسیدگی بود، به همین دلیل جذب قاضی را طی سال‌های اخیر آغاز کرده تا بتوانیم بخشی از کمبودها را جبران کنیم.

آملی‌لاریجانی با اشاره به اینکه تمام مشکلات قوه قضاییه رسانه‌ای نمی‌شود، عنوان کرد: اکنون بالای 10 هزار قاضی در کشور وجود دارد زیرا چهار هزار قاضی طی پنج سال اخیر جذب شده است.

رئیس قوه قضاییه اظهار کرد: قوه قضاییه تمهیداتی ویژه برای جذب طلاب حوزه درنظر گرفته است تا بتوانیم کیفیت جذب قاضی را افزایش دهیم.

آملی‌لاریجانی از تشکیل معاونت فرهنگی در قوه قضاییه خبر داد و گفت: امسال برگزاری درس اخلاق برای قضات با استفاده از علما و مراجع تقلید برای شنیدن ندای الهی در دستور کار قرار گرفته است که امیدواریم در این راستا اقدامات لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه برای کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها برنامه مشخصی در دستور کار قرار گرفته است، اضافه کرد: بخشی از مشکلات قوه قضاییه ناشی از فعالیت نادرست وکلاست زیرا برخی از این افراد با تهمت‌زدن به دستگاه قضا مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد می‌کنند.

آملی‌لاریجانی نظام وکالت را نیازمند چارچوب قانونی دانست و افزود: لایحه وکالت قوه قضاییه مبنی بر تشکیل گروهی با حضور نمایندگان دیوان‌عالی و کانون وکلا برای بررسی صلاحیت وکلا تهیه و به مراجع مربوطه فرستاده شد اما در گذشته این لایحه به صورت کامل تغییر کرد البته لایحه مذکور تاکنون در کشور اجرایی نشده است،

وی با بیان اینکه دستگاه قضا نظام‌های اداری مختلف را در خود جای داده است، عنوان کرد:‌ علت اصلی طولانی شدن زمان رسیدگی به پرونده‌ها کمبود قاضی در کشور است زیرا در استخدام کارمندان و قضات با مشکلاتی مواجه بوده و روزانه با مجلس و دولت در این مورد بحث داریم.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: معاونت پیشگیری از جرم قوه قضاییه نیازمند مشارکت دستگاه‌های دیگر است، شورای حل اختلاف اهداف مشخصی داشته اما از ظرفیت آن استفاده نشده است.
منبع : تابناک‌

نظرات :



نظر خود را در مورد این خبر بیان کنید.

نام :

ایمیل :

نظر:
آدمک :