میانمار: ناقضان حقوق بشر را مجازات می کنیم
تاریخ : 30 شهریور 1396

تنظیمات متن :
      رنگ پشت متن       سایز متن
   21
"وان تیو" معاون رئیس جمهوری میانمار وعده داده، دولت این کشور با ناقضان حقوق بشر قاطعانه برخورد خواهند کرد. این درحالی است که دولت میانمار خود به کشتار نظام‌مند روهینجاها متهم است.

به گزارش ایسنا، با ادامه انتقادهای جهانی از نحوه عملکرد ارتش میانمار در استان راخین، معاون رئیس جمهوری میانمار در سخنرانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل وعده داده است که با کسانی که در جریان درگیری در استان راخین مرتکب نقض حقوق بشر شده باشند، برخورد خواهد شد.

وان تیو، معاون رئیس جمهوری میانمار که ریاست هیئت اعزامی این کشور به اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل را برعهده دارد در سخنرانی خود در این مجمع گفت که به نیروهای نظامی و امنیتی در استان راخین "دستور اکید" داده شده است تا در عملیات علیه شورشیان مسلمان در این ایالت "تمامی اقدامات لازم" را برای جلوگیری از آسیب به غیرنظامیان انجام دهند.

به گزارش بی‌بی‌سی، سال گذشته آنگ سان سوچی، رهبر دولت میانمار در نشست سالانه مجمع عمومی سخنرانی کرد اما هفته گذشته، مقامات دولت گفتند که به دلیل "فشار کاری در داخل" به جای او معاون رئیس جمهوری در این اجلاس حضور خواهد داشت.

معاون رئیس جمهوری میانمار گفت، در صورتی که تخلفی از سوی نیروهای دولتی یا هر کس دیگری روی داده باشد، دولت آن را پیگیری و عامل آن را مجازات خواهد کرد. وی گفت که فقط مسلمانان روهینجیا نیستند که از محل درگیری بین ارتش و شورشیان مسلح گریخته‌اند بلکه اقلیت‌های دیگر هم در میان آوارگان هستند و مقامات دولتی می‌خواهند از دلیل فرار آنان آگاه شوند.

وان تیو گفت که مقامات میانمار از "شرایط جاری در راخین به شدت نگران هستند" و افزود که "به نیروهای نظامی و انتظامی دستور داده شده است تا در عملیات خود علیه شورشیان مقررات خودداری از آسیب به جان و مال غیرنظامیان را به طور کامل رعایت کنند." وی گفت: "دولت میانمار مراتب همدردی خود را به خانواده‌های غیرنظامیان بی‌گناه و همچنین اعضای نیروهای ارتش و پلیس که در این عملیات جان خود را از دست داده‌اند ابراز می‌کند."

معاون رئیس جمهوری میانمار گفت که دولت او به خوبی از لزوم ارسال کمک‌های بشردوستانه برای آسیب‌دیدگان آگاه است و مصمم است تا اینگونه کمک‌ها "بدون هیچ تبعیضی" در اختیار همه نیازمندان قرار گیرد. وان تیو گفت که دولت او در تلاش است تا برای رسیدگی به وضعیت آوارگان با دولت بنگلادش از نزدیک همکاری کند و از مقامات بنگلادشی خواست تا برای گفتگو در این مورد به میانمار سفر کنند.

در حال حاضر، بیش از چهارصد و بیست هزار تن از مسلمانان روهینجیا از محل سکونت خود در میانمار گریخته و به مناطق مرزی بنگلادش پناهنده شده‌اند. وضعیت پناهندگان بسیار دشوار است.

شرایط کنونی در میانمار با واکنش تند جامعه جهانی مواجه شده و شماری از سخنرانان در نشست مجمع عمومی، از جمله روسای جمهوری آمریکا و ایران هم نگرانی و ناخرسندی خود را از این وضعیت ابراز داشته‌اند.
منبع : عصر‌ایران‌

نظرات :



نظر خود را در مورد این خبر بیان کنید.

نام :

ایمیل :

نظر:
آدمک :