منشأ اغلب آسیب‌ها ناعدالتی است
تاریخ : 31 شهریور 1394

تنظیمات متن :
      رنگ پشت متن       سایز متن
   21
معاون منابع انسانی قوه قضائیه با مهم، خطیر و با منزلت خواندن شغل قضاوت، گفت: آسیب‌های اجتماعی در جامعه‌ای که قضات درست و قضاوت خوب داشته باشد کاهش می‌یابد.

به گزارش فارس، امینی معاون منابع انسانی قوه قضائیه در مراسم پذیرفته‌شدگان جدید دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری گفت: همه دانشگاه‌ها ارزش و منزلت خاص خود را دارند ولی این دانشگاه به لحاظ تربیت نیرو برای مهمترین دستگاه کشور و والاترین ارزش یعنی عدالت ارزش و اهمیت دیگری دارد.بنابر این حضور در این دانشگاه برای هر کس که اجرای عدالت را می‌خواهد مایه افتخار و مباهات است.

وی گفت: رشد این دانشگاه به رشد ارزش‌های انقلاب منتهی می‌شود لذا ما حضور عزیزان در این دانشگاه را پاس می‌داریم و با هر امکاناتی باید در خدمت عزیزان باشیم.

امینی حضور و تحصیل در این دانشگاه را نقطه عطفی در زندگی دانست و گفت:‌ شما عزیزان علاوه بر انتخاب رشته شغل خود را نیز انتخاب کرده‌اید و باید برای دستیابی به آن برنامه‌ریزی کنید.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه افزود: تجربه به من نشان داده است که میزان موفقیت عزیزانی که قدم در این راه می‌گذراند بسته به اهمیت آنان در راه هدف است. چنانکه در سه دهه گذشته بسیاری از افرادی که جذب دستگاه قضایی شده‌اند فارغ‌التحصیل همین دانشگاه هستند و می‌توان گفت کسانی که شخصیت خود را با کارشان هماهنگ کرده‌اند موفق‌تر بوده‌اند.

امینی نقطه کانونی در شخصیت قاضی را نگرش فرد به مسئولیت خود دانست و گفت: اصلی‌ترین مسئله در این حوزه دقیق بودن نگرش به این موضوع است که چه شغلی را انتخاب می‌کنیم چرا که کار قضایی نگرش مخصوص خود را دارد که انسان را در راه و دستیابی به هدف کمک می‌کند.

وی تأکید کرد:‌ روحیات ما از نگرش ما سرچشمه می‌گیرد و این نگرش باعث رفتار و عملکرد افراد خواهد شد.

وی شغل قضاوت را مهم با منزلت و خطیر دانست و گفت:‌ در تمامی جوامع شغل قضاوت شغل با منزلتی و مورد احترام است چنانچه در جامعه‌ای قضات منزلت بالایی نداشته باشد قطعا آن جامعه دچار آسیب است.

امینی شغل قضاوت را امانت دانست و گفت: در این راه نباید به تأمین مالی فکر کنید هر چند در کنار هر شغل تأمین مالی نیز وجود دارد ولی ما باید همواره به فکر عدالت و فرشته عدالت باشیم چرا که قاضی بهتر آن است که قوانین و مقررات را بهتر رعایت کند.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه گفت:‌قاضی باید استقلال و عزت خود را حفظ کند و شخصیت سالم داشته باشد که این شخصیت سالم به شکلی است که قاضی باید از داشتن شغل و مأموریت خود آرام و راضی باشد و چنانچه نگرش و انتظارات با شغل متفاوت باشد سوهان روح می‌شود.

وی تأکید کرد: یک قضاوت خوب و در کل قضاوت‌های خوب می‌تواند جامعه را آباد کند و در طرف مقابل یک قضاوت بد خانواده را نابود می‌کند. چنانچه امام صادق (ع) در رابطه با قضاوتی فرمودند با اینگونه قضاوت‌ها است که باران از آسمان نمی‌بارد یعنی از نظر ایشان برکت زمین و آسمان با قضاوت ارتباط دارد.

امینی تأکید کرد: ممکن است ما در اقدامات خود همچون گزینش اشتباه کنیم ولی تصدی منصب قضا شرایطی دارد که تدریجاً‌ باید احراز شود یعنی افرادی که گزینش شده و تا کنون تائید شده‌اند همچنان تا زمان ابلاغ باید قابلیت داشته باشند.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه گفت:‌ شما حتی در هنگام ازدواج نیز باید طوری حرکت کنید که به نگرش و مسیر شما آسیب وارد نشود چرا که گاهی همسر فرد را به زیاده‌طلبی وا می‌دارد که این موضوع می‌تواند به شغل و نگرش آسیب بزند.

وی تأکید کرد: شغل قضاوت محدودیت‌هایی دارد و خانواده باید این محدودیت‌ها را درک کند و خواسته‌هایی نداشته باشد که به نگرش آسیب بزند.

امینی افزود: جامعه‌ای که قضات مناسب و خوبی داشته باشد آسیب‌های اجتماعی آن اجتماع کاهش می‌یابد چرا که منشأ اغلب آسیب‌ها ناعدالتی است و اگر دستگاه قضا درست کار کند آسیب‌ها کمتر می‌شود چرا که خود ناعدالتی و اجرا نکردن حق و عدالت آسیب‌ساز است.
منبع : تابناک‌

نظرات :



نظر خود را در مورد این خبر بیان کنید.

نام :

ایمیل :

نظر:
آدمک :